Litt om oss på

TEMTE GÅRD 


Anne og Ole Kristian 

Heisann!
Vi heter Anne og Ole Kristian, og vi er begge lidenskapelig glade i dyr og mennesker. Vi ønsker å invitere folk hjem på gården for å kunne gi andre muligheten til å oppleve en liten bit av gårdslivet, oppleve mestring, tilhørighet og en positiv boost i hverdagen.

Anne kommer fra Trøndelag, og flyttet til gården i 2016. Hun har det overordnede ansvaret for dyrene på gården og innpåtunet-tilbudene.

Ole Kristian er entreprenør for OK Maskinservice hvor han gjør alt fra graving, leiekjøring med traktor, tallekjøring med minilaster, brøyting m.m. Skal du ha noe fikset, fikser han det meste. Han eier og driver også den lokale forretningen OK Elektriske AS, som i all hovedsak selger, monterer og har service på varmepumper - i tillegg til å skaffe alt fra bildeler til hagemøbler. 


Gården består av både skog og landbruk

Vi er selvforsynt med ved på vinteren, og selger også ved i nærområdet. På vinterstid hogger vi ned tømmer, som leveres til Viken Skog. Vi er også opptatte av å bevare naturen best mulig, og planter derfor nye trær i hogstfeltene. 

Gården har i lange tider kun hatt korn på jordene, men nå i senere tid har vi i tillegg sådd eng til høy på flere av jordene. Engen blir slått og pakket til både firkantball og rundball, i tillegg til å bli brukt til beiteområde. Det blir også presset halmballer fra kornstilkene, som dyra kan varme seg i, og grave seg ned i på kalde dager.